Uppleva en hockeymatch på bästa sätt

shutterstock_225115987Som hockeyfantast blir det inte bättre än när en stor match ska gå av stapeln. Man ska förbereda sig för att få bästa upplevelse på alla sätt.

Fixa biljetter

Är det hemmamatch ska man självklart försöka fixa biljetter. Att se hockey live är en unik känsla och du är del av en sprudlande atmosfär. Fixa biljetterna i tid. När det börjar närma sig slutspel blir alltfler intresserade av att se hur det går för favoritlaget och det kan vara svårare att få en bra plats. Många lokala företag sponsrar arenor och har därmed tillgång till en egen loge. Om företaget du jobbar på har en loge kanske man kan komma undan billigare om man föreslår en jobbfest för chefen.

Se matchen hemma

Ett annat alternativ är att duka upp för matchen hemma i soffan. Meddela familjen att teven är din under matchtid och skaffa lite proviant. Chips och dipp är en klassiker. Är hela familjen hockeyfans kan man dock välja att äta middag ihop medan matchen är igång, som ett slags kvällsmys. Eller så drar du hem till kompisen med skönast soffa och störst teve och ha en kväll med vännerna.Alla matcher sänds inte på kanaler som ingår i grundutbudet av kanaler. Du behöver beställa matchen och betala engångssumma om du inte redan betalar för kanalen där matchen sänds.

Lite livebetting

Läs på några om spelbolag och välj ut ett som ger bra odds på matchen. Du kan antingen välja vanlig betting med förutbestämda odds, eller öka spänningen i spelet med liveodds. Du kan satsa pengar under matchen. Det betyder att oddsen kommer att förändras under matchen. Det ledande laget kommer att få lägre odds även om det började med högre.